Луиз одбио Барсу због ПСЖ-а!

Фудбалер Пари Сен Жермена Давид Луиз изјавио је да је Барселона два пута покушала да га доведе, пре него што је одлучио да пређе међу ’свеце’.

Фудбал 30.09.2014 | 14:15
Луиз одбио Барсу због ПСЖ-а!

Шампион Француске у среду дочекује каталонски клуб у оквиру другог кола Лиге шампиона, а Луиз је открио да је могло да се деси да се нађе на супротној страни у том дуелу.

„Истина је да су покушали да ме доведу неколико пута и све је изгледало добро. Али, на крају сам схватио да је Пари Сен Жермен клуб који заиста жели да ме купи“, рекао је Луиз.

Луиз је на „Парк принчева“ стигао овог лета из Челсија за 50 милиона евра, а Бразилац истиче да његов нови тим још није испунио свој пун потенцијал.

„Напредујемо сваке недеље и морамо да пронађемо бољу верзију нашег стила игре, који је сличан Барселони. Знамо да имамо простора за напредак и свесни смо да тако велики тимови размишљају. Током година сам научио да ако сте стигли до врха, чека вас пад. И то није добар менталитет. Морате да будете амбициозни, али и понизни, јер увек можете да напредујете. На правом путу смо и Пари Сен Жермен ће се вратити тамо где је био прошле сезоне“, нагласио је Луиз.

Упитан шта мисли о предстојећем окршају са Лионелом Месијем и Нејмаром, Луиз је рекао:

„Код Нејмара ме ништа не изненађује. Има необичан квалитет и прави је феномен, док је Меси још један геније, другачији играч, иако Барселона има друге играче осим њих двојице. Имају веома јак тим, што им помажу да играју сјајан фудбал. Због тога се стално захваљујем Богу што ми даје прилику да играм овакве утакмице. И веома сам срећан због тога“.

Коментари / 0

Оставите коментар