Luiz odbio Barsu zbog PSŽ-a!

Fudbaler Pari Sen Žermena David Luiz izjavio je da je Barselona dva puta pokušala da ga dovede, pre nego što je odlučio da pređe među ’svece’.

Fudbal 30.09.2014 | 14:15
Luiz odbio Barsu zbog PSŽ-a!

Šampion Francuske u sredu dočekuje katalonski klub u okviru drugog kola Lige šampiona, a Luiz je otkrio da je moglo da se desi da se nađe na suprotnoj strani u tom duelu.

„Istina je da su pokušali da me dovedu nekoliko puta i sve je izgledalo dobro. Ali, na kraju sam shvatio da je Pari Sen Žermen klub koji zaista želi da me kupi“, rekao je Luiz.

Luiz je na „Park prinčeva“ stigao ovog leta iz Čelsija za 50 miliona evra, a Brazilac ističe da njegov novi tim još nije ispunio svoj pun potencijal.

„Napredujemo svake nedelje i moramo da pronađemo bolju verziju našeg stila igre, koji je sličan Barseloni. Znamo da imamo prostora za napredak i svesni smo da tako veliki timovi razmišljaju. Tokom godina sam naučio da ako ste stigli do vrha, čeka vas pad. I to nije dobar mentalitet. Morate da budete ambiciozni, ali i ponizni, jer uvek možete da napredujete. Na pravom putu smo i Pari Sen Žermen će se vratiti tamo gde je bio prošle sezone“, naglasio je Luiz.

Upitan šta misli o predstojećem okršaju sa Lionelom Mesijem i Nejmarom, Luiz je rekao:

„Kod Nejmara me ništa ne iznenađuje. Ima neobičan kvalitet i pravi je fenomen, dok je Mesi još jedan genije, drugačiji igrač, iako Barselona ima druge igrače osim njih dvojice. Imaju veoma jak tim, što im pomažu da igraju sjajan fudbal. Zbog toga se stalno zahvaljujem Bogu što mi daje priliku da igram ovakve utakmice. I veoma sam srećan zbog toga“.

Komentari / 0

Ostavite komentar