Ко то хоће у Толетову фотељу?! Џаја или Терза?!

ФК Црвена звезда иницира промене у Фудбалском савезу Србије, али да ли на месту председника види Драгана Џајића или можда Звездана Терзића.

Фудбал 30.09.2014 | 13:15
Ко то хоће у Толетову фотељу?! Џаја или Терза?!

Јасно је само да ФК Црвена звезда не жели на месту председника Фудбалског савеза Србије да види Томислава Караџића.

Име свог кандидата и даље није објавила, мада се после неколико посета легендарног функционера Драгана Џајића актуелним челницима клуба спекулисало да је баш Џаја онај, који би требало да буде Толетов противкандидат.

Међутим...

Постоји могућност да то није случај, већ да ће са места в. д. генералног директора Црвене звезде, заправо Звездан Терзић "напасти" повратак на место на којем га је наследио Караџић. То у броју од уторка пише "Курир".

"Током кратког периода на Маракани Терзић је испунио мисију због које је дошао. Клуб се стабилизовао и постављен је систем по којем ће се радити у будућности. Управо због дизања Звезде на ноге појавио се план о његовом повратку у ФСС, где је три године обављао функцију председника", пише овај лист и наводи изјаву неименованог саговорника:
"После разговора унутар Управе дошло се до идеје да би управо Терзић био одлично решење за место председника Савеза. С Драганом Џајићем такође се уз кафицу причало о његовој кандидатури за председника Савеза, али легенда Звезде није превише заинтересована за ту функцију, па је избор пао на Терзића ".

"Он је на Маракану дошао како би помогао црвено-белима у историјски тешком моменту и свој посао одрадио је одлично. План Терзића био је да стабилизује црвено-беле и касније настави са својим фудбалски путем. Није тајна да је Звезданов план да преко Савеза дође и до функције у УЕФА", тврди извор "Курира".

Исти саговорник наводи да потенцијални одлазак Терзића са адресе Љутице Богдана на Теразије није последица подела у Црвеној звезди.

"Не, није ту реч о проблемима. Било је размимоилажења мишљења о неким питањима, али ништа што би довело у питање сарадњу људи у управи. Оваквим епилогом сви би били задовољни. Звезда би коначно добила сопствени кадар у ФСС, док би се Терзић вратио на место првог човека нашег фудбала".

Затражили смо од Звездана Терзића коментар информације да ће бити кандидат црвено-белих за место председника Фудбалског савеза Србије. Без превише размишљања в. д. генералног секретара Звезде одрично је одговорио.

"Не, не. То није тачно. Настављам започети посао у Црвеној звезди", кратко је поручио Звездан Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар