Ko to hoće u Toletovu fotelju?! Džaja ili Terza?!

FK Crvena zvezda inicira promene u Fudbalskom savezu Srbije, ali da li na mestu predsednika vidi Dragana Džajića ili možda Zvezdana Terzića.

Fudbal 30.09.2014 | 13:15
Ko to hoće u Toletovu fotelju?! Džaja ili Terza?!

Jasno je samo da FK Crvena zvezda ne želi na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije da vidi Tomislava Karadžića.

Ime svog kandidata i dalje nije objavila, mada se posle nekoliko poseta legendarnog funkcionera Dragana Džajića aktuelnim čelnicima kluba spekulisalo da je baš Džaja onaj, koji bi trebalo da bude Toletov protivkandidat.

Međutim...

Postoji mogućnost da to nije slučaj, već da će sa mesta v. d. generalnog direktora Crvene zvezde, zapravo Zvezdan Terzić "napasti" povratak na mesto na kojem ga je nasledio Karadžić. To u broju od utorka piše "Kurir".

"Tokom kratkog perioda na Marakani Terzić je ispunio misiju zbog koje je došao. Klub se stabilizovao i postavljen je sistem po kojem će se raditi u budućnosti. Upravo zbog dizanja Zvezde na noge pojavio se plan o njegovom povratku u FSS, gde je tri godine obavljao funkciju predsednika", piše ovaj list i navodi izjavu neimenovanog sagovornika:
"Posle razgovora unutar Uprave došlo se do ideje da bi upravo Terzić bio odlično rešenje za mesto predsednika Saveza. S Draganom Džajićem takođe se uz kaficu pričalo o njegovoj kandidaturi za predsednika Saveza, ali legenda Zvezde nije previše zainteresovana za tu funkciju, pa je izbor pao na Terzića ".

"On je na Marakanu došao kako bi pomogao crveno-belima u istorijski teškom momentu i svoj posao odradio je odlično. Plan Terzića bio je da stabilizuje crveno-bele i kasnije nastavi sa svojim fudbalski putem. Nije tajna da je Zvezdanov plan da preko Saveza dođe i do funkcije u UEFA", tvrdi izvor "Kurira".

Isti sagovornik navodi da potencijalni odlazak Terzića sa adrese Ljutice Bogdana na Terazije nije posledica podela u Crvenoj zvezdi.

"Ne, nije tu reč o problemima. Bilo je razmimoilaženja mišljenja o nekim pitanjima, ali ništa što bi dovelo u pitanje saradnju ljudi u upravi. Ovakvim epilogom svi bi bili zadovoljni. Zvezda bi konačno dobila sopstveni kadar u FSS, dok bi se Terzić vratio na mesto prvog čoveka našeg fudbala".

Zatražili smo od Zvezdana Terzića komentar informacije da će biti kandidat crveno-belih za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Bez previše razmišljanja v. d. generalnog sekretara Zvezde odrično je odgovorio.

"Ne, ne. To nije tačno. Nastavljam započeti posao u Crvenoj zvezdi", kratko je poručio Zvezdan Terzić.

Komentari / 0

Ostavite komentar