Пословна одјела, шик костими

Када се одела раде за даме, кројеви су слободнији, смелије су комбинације боја и материјала. Ове сезоне су популарни мушки кројеви, оштрије линије, наглашене нараменице, раван сако и широке панталоне.

Мода и љепота 29.09.2014 | 19:27
Пословна одјела, шик костими

Одела су некада била резервисана само за мушкарце, а од када су ушла у женску моду, дизајнери их креирају са посебном инспирацијом. За већину представница лепшег пола комбиновање различитих комада одеће је одраз карактера и начина живота, па пажљиво бирају и овај део гардеробе. Када се одела раде за даме, кројеви су слободнији, смелије су комбинације боја и материјала.

Ове сезоне су популарни мушки кројеви, оштрије линије, наглашене нараменице, раван сако и широке панталоне. Иако нису много женствене, ови модели делују моћно и ауторитативно, па су идеални за пословни стил.

Актуелни су и струкирани блејзери, посебно уз панталоне уских ногавица, које одлично стоје витким и високим дамама. Женствени су, елегантни и савршени за формалне и неформалне прилике, као и вечерње изласке. Можете да их носите уз равне ципеле, али много боље стоје уз високе потпетице. Сада су актуелни необично скројени сакои, асиметрични, са косим рајсфершлусима, руском крагном или наглашеним реверима. Можете да
их комбинујете са широким и уским панталонама. Што се боја тиче, осим класичних браон и црних одела, модерна су и у црвеној, зеленој, белој, жутој и плавој нијанси. Стилисти предлажу да их нагласите упечатљивим
детаљима.

Коментари / 0

Оставите коментар