Poslovna odjela, šik kostimi

Kada se odela rade za dame, krojevi su slobodniji, smelije su kombinacije boja i materijala. Ove sezone su popularni muški krojevi, oštrije linije, naglašene naramenice, ravan sako i široke pantalone.

Moda i ljepota 29.09.2014 | 19:27
Poslovna odjela, šik kostimi

Odela su nekada bila rezervisana samo za muškarce, a od kada su ušla u žensku modu, dizajneri ih kreiraju sa posebnom inspiracijom. Za većinu predstavnica lepšeg pola kombinovanje različitih komada odeće je odraz karaktera i načina života, pa pažljivo biraju i ovaj deo garderobe. Kada se odela rade za dame, krojevi su slobodniji, smelije su kombinacije boja i materijala.

Ove sezone su popularni muški krojevi, oštrije linije, naglašene naramenice, ravan sako i široke pantalone. Iako nisu mnogo ženstvene, ovi modeli deluju moćno i autoritativno, pa su idealni za poslovni stil.

Aktuelni su i strukirani blejzeri, posebno uz pantalone uskih nogavica, koje odlično stoje vitkim i visokim damama. Ženstveni su, elegantni i savršeni za formalne i neformalne prilike, kao i večernje izlaske. Možete da ih nosite uz ravne cipele, ali mnogo bolje stoje uz visoke potpetice. Sada su aktuelni neobično skrojeni sakoi, asimetrični, sa kosim rajsferšlusima, ruskom kragnom ili naglašenim reverima. Možete da
ih kombinujete sa širokim i uskim pantalonama. Što se boja tiče, osim klasičnih braon i crnih odela, moderna su i u crvenoj, zelenoj, beloj, žutoj i plavoj nijansi. Stilisti predlažu da ih naglasite upečatljivim
detaljima.

Komentari / 0

Ostavite komentar