Лацио посрће, Баста опет повређен, критике Филипу!

Плавокоси везиста морао је да напусти терен на загревању за дуел са Удинезеом, док нападача све више критикују јер још није затресао мрежу.

Фудбал 26.09.2014 | 19:45
Лацио посрће, Баста опет повређен, критике Филипу!

Малери настављају да прате Лацио и двојицу српских репрезентативаца који носе ове сезоне небескоплави дрес Душана Басту и Филипа Ђорђевића. Баста, који је стиснуо зубе и с повређеном руком желео да игра против свог бившег клуба, морао је да се "преда" током загревања за меч са Удинезеом (0:1). Наиме, Баста је осетио бол у листу десне ноге током уобичајених вежби пред почетак утакмице. Медицинско особље Лација је одлучило да не ризикује и послало је Басту на трибине уместо на терен јер је постојала велика могућност да "осмица" Небескоплавих доживи озбиљнију повреду. Данас ће се Баста подвргнути неопходним прегледима који ће дати одговор на питање да ли ће моћи да буде на располагању тренеру Пиолију за врло тешко гостовање у Палерму следећег понедељка.

Филип Ђорђевић је ушао у игру у другом полувремену против Удинезеа и није успео поново да се упише у листу стрелаца, али је био један од ретких фудбалера који је добио прелазну "шестицу" од стране италијанских колега. Српски центарфор, и поред тога што није имао много простора да се размахне имајући у виду да је играо у пару са Клосеом и класични "катенаћо" Удинезеа, био је много покретљивији од немачког нападача и више се трудио да угрози гол Карнезиса чије је дланове добро загрејао у неколико наврата. Ипак, у Риму почиње све гласније да критикују Филипа због чињенице да још увек није постигао гол. Чује се да се све чешће сумња у Ђорђевићеве голгетерске способности, а игнорише се врло обиман "прљави" посао који Ђорђевић одрађује на захтев тренера Пиолија, као и чињеница да није довољно снабдевен употребљивим лоптама од стране саиграча.

Ипак, неподељен суд фудбалских коментатора каже да је Ђорђевић, у овом тренутку, много поузданији од Клосеа који почиње да осећа бреме година и да би центарфор репрезентације Србије требало да буде стални стартер, почев од гостовања у Палерму следећег понедељка.

Коментари / 0

Оставите коментар