Ни Партизан не може у суботу!

Директор Суперлиге Владимир Булатовић некоректном назвао изјаву тренера Марка Николића да Суперлига понекад личи на неозбиљно такмичење и одговорио да је овај пут изгледало тако управо јер се желело помоћи Партизану.

Фудбал 26.09.2014 | 19:30
Ни Партизан не може у суботу!

У понедељак није могуће због пута у Грчку на утакмицу са Астерасом у Лиги Европа, у суботу не јер полиција не да. Директор Суперлиге Србије Владимир Булатовић потврдио је да се меч Партизана И ОФК Београда ипак неће играти сутра, већ у првом следећем слободном термину.

"Заједница се трудила да у интересу српског фудбала изађе у сусрет Партизану. Тражимо најоптималније решење", рекао је за агенцију Тањуг Булатовић, којем се није допала ранија изјава тренера Партизана Марка Николића да је неозибљно то што се дан пред могућ термин није дефинитивно знали играју ли црно-бели или не.

Булатовић тврди да је тако било управо зато што је Заједница суперлигаша желела да помогне Партизану, али да није могла да утиче на безбедносну процену полиције због одржавања Параде поноса.

"Није коректно што је тренер Партизана Марко Николић изјавио да је цела ситуација непрофесионална и неозбиљна. Николић је тај са којим смо комуницирали. Нисмо могли да утичемо ни на шта, ово је ванредна ситуација. Процену безбедности ради полиција, а не ми. Хтели смо да заштитимо Партизан од додатних напора и утакмица које би их реметили у европском такмичењу", рекао је Булатовић Тањугу.

Подсетимо, преосталих седам утакмица седмог кола Суперлиге играће се у понедељак.

Коментари / 0

Оставите коментар