Ni Partizan ne može u subotu!

Direktor Superlige Vladimir Bulatović nekorektnom nazvao izjavu trenera Marka Nikolića da Superliga ponekad liči na neozbiljno takmičenje i odgovorio da je ovaj put izgledalo tako upravo jer se želelo pomoći Partizanu.

Fudbal 26.09.2014 | 19:30
Ni Partizan ne može u subotu!

U ponedeljak nije moguće zbog puta u Grčku na utakmicu sa Asterasom u Ligi Evropa, u subotu ne jer policija ne da. Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović potvrdio je da se meč Partizana I OFK Beograda ipak neće igrati sutra, već u prvom sledećem slobodnom terminu.

"Zajednica se trudila da u interesu srpskog fudbala izađe u susret Partizanu. Tražimo najoptimalnije rešenje", rekao je za agenciju Tanjug Bulatović, kojem se nije dopala ranija izjava trenera Partizana Marka Nikolića da je neozibljno to što se dan pred moguć termin nije definitivno znali igraju li crno-beli ili ne.

Bulatović tvrdi da je tako bilo upravo zato što je Zajednica superligaša želela da pomogne Partizanu, ali da nije mogla da utiče na bezbednosnu procenu policije zbog održavanja Parade ponosa.

"Nije korektno što je trener Partizana Marko Nikolić izjavio da je cela situacija neprofesionalna i neozbiljna. Nikolić je taj sa kojim smo komunicirali. Nismo mogli da utičemo ni na šta, ovo je vanredna situacija. Procenu bezbednosti radi policija, a ne mi. Hteli smo da zaštitimo Partizan od dodatnih napora i utakmica koje bi ih remetili u evropskom takmičenju", rekao je Bulatović Tanjugu.

Podsetimo, preostalih sedam utakmica sedmog kola Superlige igraće se u ponedeljak.

Komentari / 0

Ostavite komentar