Ројс одбија нови уговор!

Билд пише да се растанак спрема за следеће лето. Реал најближи договору.

Фудбал 26.09.2014 | 19:15
Ројс одбија нови уговор!

Шинђи Кагава се вратио и донекле ублажио патње навијача Борусије због одласка Роберта Левандовског, али би Јирген Клоп ускоро могао да остане без још једног омиљеног сина. Тиражни Билд, некад склон жутим вестима, али са скоро увек тачним информацијама, тврди да управа клуба из Дортмунда и даље не успева да убеди 25-годишњег фудбалера да потпише нови уговор.

Садашњи му истиче 30. јуна 2016, што би значило да би већ наредно лето било последња шанса за Борусију да се наплати на немачком репрезентативцу и избегне ситуацију са Левандовским, који је у Бајерн отишао без обештећења.

Добра вест је што се Баварци, који су Борусији претходно "отели" и Марија Гецеа, овај пут још не помињу, јер Ројс као момак рођен у Дортмунд не планира да се сели у Минхен. Билд тврди да је Ројс најближи договору са Реалом, који не би имао никаквих проблема да активира клаузулу у висини од 25 милиона евра за његову слободу. Треба имати на уму да Ројсове интересе заступа менаџер Фолкер Штрут, који је летос на Сантјаго Бернабеу довео и Тонија Кроса.

Наравно, и за Кроса и за Ројса има још интересовања. У случају овог посебно кад су у питању Манчестер јунајтед и Ливерпул.

Коментари / 0

Оставите коментар