Rojs odbija novi ugovor!

Bild piše da se rastanak sprema za sledeće leto. Real najbliži dogovoru.

Fudbal 26.09.2014 | 19:15
Rojs odbija novi ugovor!

Šinđi Kagava se vratio i donekle ublažio patnje navijača Borusije zbog odlaska Roberta Levandovskog, ali bi Jirgen Klop uskoro mogao da ostane bez još jednog omiljenog sina. Tiražni Bild, nekad sklon žutim vestima, ali sa skoro uvek tačnim informacijama, tvrdi da uprava kluba iz Dortmunda i dalje ne uspeva da ubedi 25-godišnjeg fudbalera da potpiše novi ugovor.

Sadašnji mu ističe 30. juna 2016, što bi značilo da bi već naredno leto bilo poslednja šansa za Borusiju da se naplati na nemačkom reprezentativcu i izbegne situaciju sa Levandovskim, koji je u Bajern otišao bez obeštećenja.

Dobra vest je što se Bavarci, koji su Borusiji prethodno "oteli" i Marija Gecea, ovaj put još ne pominju, jer Rojs kao momak rođen u Dortmund ne planira da se seli u Minhen. Bild tvrdi da je Rojs najbliži dogovoru sa Realom, koji ne bi imao nikakvih problema da aktivira klauzulu u visini od 25 miliona evra za njegovu slobodu. Treba imati na umu da Rojsove interese zastupa menadžer Folker Štrut, koji je letos na Santjago Bernabeu doveo i Tonija Krosa.

Naravno, i za Krosa i za Rojsa ima još interesovanja. U slučaju ovog posebno kad su u pitanju Mančester junajted i Liverpul.

Komentari / 0

Ostavite komentar