Ушчуплић више није тренер Сарајева!

Фудбалски клуб Сарајево у недјељу ће на стадиону Пецара у оквиру деветог кола БХТ Премијер лиге Босне и Херцеговине одмјерити снаге са Широким Бријегом.

Фудбал 26.09.2014 | 18:30
Ушчуплић више није тренер Сарајева!

Данас је на прес конфренцији ФК Сарајево потврђено да Џенан Ушчуплић неће водити ФК Сарајево у наставку сезоне.

"Јуче смо из медија добили информацију да господин Џенан Ушчуплић неће моћи водити утакмицу са клупе, а данас и полузванично. Анализирали смо ову ситуацију заједно са господином Ушчуплићем и видјели смо да се те казне могу само повећавати. Моја је кривица као директора Сарајева што је дошло до оваквог пропуста," рекао је Селимовић и додао:

"Џенан Ушчуплић је донио трофеј Сарајеву након много времена и тренер је који још увијек није поражен у домаћим такмичењима. Ушчуплић ће остати да ради у Академији ФК Сарајево, а ми ћемо га чекати да заврши своју тренерску едукацију. Сарајево ће ускоро пронаћи новог шефа струке," рекао је Селимовић.

Након Селимовића присутним медијима обратио се и досадашњи шеф струке бордо тима, Џенан Ушчуплић.

"Ми смо јутрос обавили максимално коректан разговор и могу рећи на крају да момцима стојим на располагању до утакмице са Широким Бријегом. Нема сумње да ће они одиграти добру утакмицу и побиједити против Широког," ријечи су Ушчуплића.

Коментари / 0

Оставите коментар