Батон се радује останку у Ф1!

Возач Мекларена Џенсон Батон рекао је да је срећан што ће и следеће сезоне возити за британску екипу у шампионату Формуле један.

Остали спортови 25.09.2014 | 22:30
Батон се радује останку у Ф1!

"Срећан сам што ћу бити у Мекларену и следеће године, мислим да обављам добар посао за екипу. Једино што морам боље да радим суботом, када се возе квалификације. У појединим тренуцима нисам имао среће али и нисам извлачио најбоље из сваког такмичарског викенда. То ме много нервира, али бићу бољи", рекао је Батон.

Мекларен још није саопштио ко ће следеће сезоне возити за ту екипу, а британски медији спекулишу да ће у тиму остати оба возача, Џенсон Батон и Кевин Магнусен.

Шампиону из 2009. године на крају сезоне истиче уговор са Меклареном. Челници екипе су у више наврата наговештавали да желе да доведу једну велику звезду следеће сезоне, а прошле недеље у Сингапуру саопштили су да су "мање више одлучили" о постави за наредну сезону.

Батон вози за Мекларен од 2010. године, а после 14 трка у шампионату налази се на седмом месту у генералном пласману са 72 бода, а Мангусен је 12. на листи са 39 бодова.

Коментари / 0

Оставите коментар