Трендови у љепоти који су дефинитивно изашли из моде

Свака сезона са собом доноси и односи неке трендове. Ево на шта треба да заборавите у овој сезони.

Мода и љепота 25.09.2014 | 10:14
Трендови у љепоти који су дефинитивно изашли из моде

Флуоресцентни нокти - На тренутак је било врло забавно имати нокте који изгледају као да су побегли из школске пернице. Оставите, ипак, ове боје тинејџерима и вратите се на неке нормалније нијансе.


Делимично обријана глава - Даље од маказа! Велики број девојака које су се одлучиле на овај корак сада мора да чека да обријана коса опет израсте, што није баш тако диван призор с обзиром на то да је фризура неједнака и изгледа веома неуредно.


Дугачке "паук" трепавице - Ријалити звезда Ким Кардашијан позната је по својим бујним трепавицама које понекад озгледају пауколико. Док мало маскаре може учинити да изгледате заносно, дефинитивно не треба претеривати – не желите да ваше трепавице изгледају као да су на листи угрожених врста


Дречаво розе кармин - За успон овог тренда заслужна је Ники Минаж. Међутим, док на њој изгледа слатко као шећер и асоцира на жвакаћу гуму, чињеница је да на већини типова коже не изгледа тако добро. Фокусирајте се, зато, на неке нежније розе нијансе.


Екстремни омбре - Омбре фризуре тренутно су веома актуелне, али су у последње време почеле да се јављају верзије са наглим прелазом од тамне ка светлој нијанси. Суптилни прелаз још увек је шик, али коса у две боје дефинитно није.


Екстремни принтови и шљокице на ноктима - Нема ничег лошег у овом тренду, док год не претерате. Немојте заборавити на практичност - ако не можете да отворите теглу а да не уништите резултате последњег третмана, отишли сте предалеко.


Екстензије за косу - Екстензије су представљале одличан начин да преко ноћи дођете до дивне, дуге косе. Међутим, одржавање, неопходност корективних третмана и висока цена навели су многе жене да се врате природним и краћим фризурама. Дуге боб и пикси фризуре тренутно су нарочито “ин”.


Сувише танке обрве - Претанке обрве могу учинити да изгледате старије и да ваше лице изгуби на привлачности. Зато су у моди широке и пуне обрве. Уколико су ваше природно танке оставите пинцету, пустите их да израсту, па их касније обликујте.

Коментари / 0

Оставите коментар