Trendovi u ljepoti koji su definitivno izašli iz mode

Svaka sezona sa sobom donosi i odnosi neke trendove. Evo na šta treba da zaboravite u ovoj sezoni.

Moda i ljepota 25.09.2014 | 10:14
Trendovi u ljepoti koji su definitivno izašli iz mode

Fluorescentni nokti - Na trenutak je bilo vrlo zabavno imati nokte koji izgledaju kao da su pobegli iz školske pernice. Ostavite, ipak, ove boje tinejdžerima i vratite se na neke normalnije nijanse.


Delimično obrijana glava - Dalje od makaza! Veliki broj devojaka koje su se odlučile na ovaj korak sada mora da čeka da obrijana kosa opet izraste, što nije baš tako divan prizor s obzirom na to da je frizura nejednaka i izgleda veoma neuredno.


Dugačke "pauk" trepavice - Rijaliti zvezda Kim Kardašijan poznata je po svojim bujnim trepavicama koje ponekad ozgledaju paukoliko. Dok malo maskare može učiniti da izgledate zanosno, definitivno ne treba preterivati – ne želite da vaše trepavice izgledaju kao da su na listi ugroženih vrsta


Drečavo roze karmin - Za uspon ovog trenda zaslužna je Niki Minaž. Međutim, dok na njoj izgleda slatko kao šećer i asocira na žvakaću gumu, činjenica je da na većini tipova kože ne izgleda tako dobro. Fokusirajte se, zato, na neke nežnije roze nijanse.


Ekstremni ombre - Ombre frizure trenutno su veoma aktuelne, ali su u poslednje vreme počele da se javljaju verzije sa naglim prelazom od tamne ka svetloj nijansi. Suptilni prelaz još uvek je šik, ali kosa u dve boje definitno nije.


Ekstremni printovi i šljokice na noktima - Nema ničeg lošeg u ovom trendu, dok god ne preterate. Nemojte zaboraviti na praktičnost - ako ne možete da otvorite teglu a da ne uništite rezultate poslednjeg tretmana, otišli ste predaleko.


Ekstenzije za kosu - Ekstenzije su predstavljale odličan način da preko noći dođete do divne, duge kose. Međutim, održavanje, neophodnost korektivnih tretmana i visoka cena naveli su mnoge žene da se vrate prirodnim i kraćim frizurama. Duge bob i piksi frizure trenutno su naročito “in”.


Suviše tanke obrve - Pretanke obrve mogu učiniti da izgledate starije i da vaše lice izgubi na privlačnosti. Zato su u modi široke i pune obrve. Ukoliko su vaše prirodno tanke ostavite pincetu, pustite ih da izrastu, pa ih kasnije oblikujte.

Komentari / 0

Ostavite komentar