Црна магија: Врачара украла 3.000 евра

Нишлијка В.С. (71) остала је без животне уштедјевине јер је насела на тврдњу за сада непознате врачаре да јој је кућа уклета.

Србија 24.09.2014 | 16:18
Црна магија: Врачара украла 3.000 евра

Скидање „црне магије“ старицу је коштало 3 000 евра, колико је утврдило да јој је нестало, када јој је преваранткиња напустила кућу.

- Та жена ми се обратила на улици питајући ме да ли може код мене да попије кафу. Учинила ми се познатом, па сам пристала да је уведем у кућу. Онда ми је казала да је била тешко болесна, те да је након изласка из коме стекла способност да скида црну магију. Рекла ми је и да су на моју кућу бачене чини и да ће их она разбити – прича преварена жена.Преваранткиња је од старице затражила да јој ради спровођења ритуала донесе пешкир, папирни убрус, јаје али и новац.

- Донела сам јој све што ми је тражила укључујући и осам хиљада динара, које сам спремила за плаћање рачуна. Онда ми она рече;- Имаш ти и девизе. Помислила сам да је можда заиста видовита, па сам јој донела 2.800 евра и сто аутстралијских долара, све што смо ја и покојни муж уштедели – плачући прича жртва преваре.Врачара је новац замотала у папир и у пратњи старице наводно га ставила у регал.

Казала ми је да тај замотуљак не дирам три дана. Када сам је испратила, посумњала сам да сам преварена. Отворила сам замотуљак и видела само хартију, умало се нисам онесвестила.Узела ми је све што сам имала – каже В.С.

Полиција је потврдила да им је превара пријављена те да је у току рад на идентификацији особе која је оштетила В.С.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Свашта

24.09.2014 14:35

Ако те неко превари са навршених 71 год, онда стварно не знам гдје си био... Ако ти се мозак сасушио немој ни чувати толике паре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еу Хрватска

24.09.2014 18:28

Пара будала и папрати никад нестати неће

ОДГОВОРИТЕ