Crna magija: Vračara ukrala 3.000 evra

Nišlijka V.S. (71) ostala je bez životne uštedjevine jer je nasela na tvrdnju za sada nepoznate vračare da joj je kuća ukleta.

Srbija 24.09.2014 | 16:18
Crna magija: Vračara ukrala 3.000 evra

Skidanje „crne magije“ staricu je koštalo 3 000 evra, koliko je utvrdilo da joj je nestalo, kada joj je prevarantkinja napustila kuću.

- Ta žena mi se obratila na ulici pitajući me da li može kod mene da popije kafu. Učinila mi se poznatom, pa sam pristala da je uvedem u kuću. Onda mi je kazala da je bila teško bolesna, te da je nakon izlaska iz kome stekla sposobnost da skida crnu magiju. Rekla mi je i da su na moju kuću bačene čini i da će ih ona razbiti – priča prevarena žena.Prevarantkinja je od starice zatražila da joj radi sprovođenja rituala donese peškir, papirni ubrus, jaje ali i novac.

- Donela sam joj sve što mi je tražila uključujući i osam hiljada dinara, koje sam spremila za plaćanje računa. Onda mi ona reče;- Imaš ti i devize. Pomislila sam da je možda zaista vidovita, pa sam joj donela 2.800 evra i sto autstralijskih dolara, sve što smo ja i pokojni muž uštedeli – plačući priča žrtva prevare.Vračara je novac zamotala u papir i u pratnji starice navodno ga stavila u regal.

Kazala mi je da taj zamotuljak ne diram tri dana. Kada sam je ispratila, posumnjala sam da sam prevarena. Otvorila sam zamotuljak i videla samo hartiju, umalo se nisam onesvestila.Uzela mi je sve što sam imala – kaže V.S.

Policija je potvrdila da im je prevara prijavljena te da je u toku rad na identifikaciji osobe koja je oštetila V.S.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Svašta

24.09.2014 16:35

Ako te neko prevari sa navršenih 71 god, onda stvarno ne znam gdje si bio... Ako ti se mozak sasušio nemoj ni čuvati tolike pare!

ODGOVORITE
Name

Eu Hrvatska

24.09.2014 20:28

Para budala i paprati nikad nestati neće

ODGOVORITE