Јелена Карлеуша и даље у браку са Бојаном Карићем!

Прошло тачно 10 година: Певачица и бизнисмен заклели се на вечну љубав пред Богом 23. 9. 2004, убрзо после тога су се разишли, а још нису тражили да их Црква разведе.

Забава 23.09.2014 | 14:49
Јелена Карлеуша и даље у браку са Бојаном Карићем!

Јелена Карлеуша и даље је у браку с Бојаном Карићем, за кога се удала 23. септембра 2004. године у Цркви Петра и Павла на Топчидеру, пише Курир.

Некадашњи супружници, чије је венчање пре тачно десет година у медијима проглашено за свадбу века, провели су у заједници само четири месеца, после чега су се развели.

Међутим, они су само поништили грађански брак, али до данашњег дана ни певачица ни син Сретена Карића нису поднели молбу да се раскине и њихов црквени брак.

- Јелен и Бојан су кренули свако својим путем и обоје су убрзо упловили у нове бракове. Бојан се 2007. године оженио Машом Карић, с којом има близанце, док се ЈК годину дана касније удала за фудбалера Душка Тошића, коме је родила две ћерке. И један и други пар се никад нису венчали у цркви, већ су се на вечну љубав заклели само пред матичарем - наводи саговорник Курира.

Наша екипа пронашла је свештеника Станка Трајковића, који је пре једне деценије венчао Јелену и Бојана у цркви, међутим, он није био расположен за разговор.

- За то морате контактирати или с Бојаном или с Јеленом. Ја сам их венчао, али ме после тога никада више нису позвали. Кад се буду јавили, свакако ће морати да пошаљу молбу за развод - каже Трајковић.

Позвали смо Карлеушу и Карића, међутим, певачица није одговарала на наше позиве и поруке, док је Карић био недоступан. Његов ПР Јадранка Тасић је поручила да Бојан на ову причу нема коментар.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Симеун

23.09.2014 16:21

Јелену цу ја да венцам.

ОДГОВОРИТЕ