У акцији "Чистач два" ухапшено 16 лица

Полиција је у току акције "Чистач два" на подручју Бањалуке, Приједора и Лакташа ухапсила 16 лица, претресла укупно 13 локација, те пронашла одређену количину дроге и оружја, изјавио је начелник Центра јавне безбједности Бањалука Младен Марић.

Босна и Херцеговина 23.09.2014 | 15:22
У акцији "Чистач два" ухапшено 16 лица

Марић је новинарима рекао да су на подручју Приједора ухапшена два лица, а на подручју Бањалуке 14, међу којима је и један полицијски службеник.

У оквиру ове акције три лица су раније ухапшена и она се већ налазе у притвору.Током акције, истиче Марић, заплијењено је 646 грама хероина, 100 грама марихуане, више дигиталних вага, телефона, сим-картица, два пиштоља, аутоматска пушка, два путничка аутомобила и 114 предмета из провала које се доводе у везу са ухапшенима.

Он је нагласио да је ухапшен и службеник Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука, који је са још пет лица осумњичен за фингирање саобраћајне незгоде, односно злоупотребу службеног положаја и осигураничке преваре.Марић је истакао да ће ухапшени након криминалистичке обраде сутра бити предати бањалучком Окружном тужилаштву на даље поступање.

Незванично се сазнаје да су ухапшени Митхат Хајдарпашић /50/, Александар Веселић /36/, Ненад Бјелајац /30/, Звонимир Степановић /43/, Милош Дулић /33/, Немања Морача /21/, Саша Гверић /32/ из Бањалуке, Бојана Праизовић /18/ из Лакташа, те Драшко Дошен /36/ и Драган Праштало /36/ из Приједора.

Због фингирања саобраћајних незгода ухапшени су полицијски службеник чији су иницијали М.Ђ. /47/, те Емир Хајдарпашић /26/, Анес Хајдарпашић /27/, Хермин Пемић /39/, Александра Докић /36/ и Јасмин Рашак /40/ из Бањалуке.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја

23.09.2014 14:32

Хапси редом а поцни од Додика.Ово је Република Српска криминала и корупције.Кад заврсите предјите у Федерацију ситуација је иста и тамо.

ОДГОВОРИТЕ