U akciji "Čistač dva" uhapšeno 16 lica

Policija je u toku akcije "Čistač dva" na području Banjaluke, Prijedora i Laktaša uhapsila 16 lica, pretresla ukupno 13 lokacija, te pronašla određenu količinu droge i oružja, izjavio je načelnik Centra javne bezbjednosti Banjaluka Mladen Marić.

Bosna i Hercegovina 23.09.2014 | 15:22
U akciji "Čistač dva" uhapšeno 16 lica

Marić je novinarima rekao da su na području Prijedora uhapšena dva lica, a na području Banjaluke 14, među kojima je i jedan policijski službenik.

U okviru ove akcije tri lica su ranije uhapšena i ona se već nalaze u pritvoru.Tokom akcije, ističe Marić, zaplijenjeno je 646 grama heroina, 100 grama marihuane, više digitalnih vaga, telefona, sim-kartica, dva pištolja, automatska puška, dva putnička automobila i 114 predmeta iz provala koje se dovode u vezu sa uhapšenima.

On je naglasio da je uhapšen i službenik Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, koji je sa još pet lica osumnjičen za fingiranje saobraćajne nezgode, odnosno zloupotrebu službenog položaja i osiguraničke prevare.Marić je istakao da će uhapšeni nakon kriminalističke obrade sutra biti predati banjalučkom Okružnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Nezvanično se saznaje da su uhapšeni Mithat Hajdarpašić /50/, Aleksandar Veselić /36/, Nenad Bjelajac /30/, Zvonimir Stepanović /43/, Miloš Dulić /33/, Nemanja Morača /21/, Saša Gverić /32/ iz Banjaluke, Bojana Praizović /18/ iz Laktaša, te Draško Došen /36/ i Dragan Praštalo /36/ iz Prijedora.

Zbog fingiranja saobraćajnih nezgoda uhapšeni su policijski službenik čiji su inicijali M.Đ. /47/, te Emir Hajdarpašić /26/, Anes Hajdarpašić /27/, Hermin Pemić /39/, Aleksandra Dokić /36/ i Jasmin Rašak /40/ iz Banjaluke.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ja

23.09.2014 14:32

Hapsi redom a pocni od Dodika.Ovo je Republika Srpska kriminala i korupcije.Kad zavrsite predjite u Federaciju situacija je ista i tamo.

ODGOVORITE