Саша Илић обара рекорде

Искусни везиста је у последње две године редом "обилазио" Момчила Вукотића, Драгана Џајића и Стјепана Бобека, а у недељу је дошао ред да се на вечној листи стрелаца прескочи и Душан Савић.

Фудбал 23.09.2014 | 18:15
Саша Илић обара рекорде

Рекорди падају пред Сашом Илићем као од шале. Легендарни капитен црно-белих и дубоко у четвртој деценији живота има шта да каже на фудбалским теренима Суперлиге, а то су на својој кожи у недељу осетили фудбалери крагујевачког Радничког.

Трећи гол на утакмици, за оверу шестог везаног првенственог тријумфа Партизана, био је Илићев 121. у првенственим мечевима, чиме је избио на осмо место вечите листе стрелаца.

Искусни везиста је у последње две године редом "обилазио" Момчила Вукотића, Драгана Џајића и Стјепана Бобека, а у недељу је дошао ред да се на вечној листи прескочи и Душан Савић. Сада су испред капитена Партизана још седморица ефикаснијих (Сантрач, Панчев, Бајевић, Костић, Матошић, Веселиновић и Прљинчевић).

- Увек је лепо видети податак о неком рекорду, али то је нешто чиме се никада нисам оптерећивао. Голови су долазили, било их је и биће, али је много важније да екипи иде добро. Без тога и сваки индивидуални рекорд не би имао никаквог смисла. У доброј смо серији игара и резултата, надам се да ћемо тако и наставити - каже капитен Партизана Саша Илић.

Интересантно је да од појављивања на великој сцени Саша Илић није одиграо сезону без постигнутог гола. Ако се изузме једна утакмица у дебитантској сезони против чачанског Борца, Илић је у свакој од преосталих 14 сезона у Србији постигао бар један гол за црно-беле.

Коментари / 0

Оставите коментар