Saša Ilić obara rekorde

Iskusni vezista je u poslednje dve godine redom "obilazio" Momčila Vukotića, Dragana Džajića i Stjepana Bobeka, a u nedelju je došao red da se na večnoj listi strelaca preskoči i Dušan Savić.

Fudbal 23.09.2014 | 18:15
Saša Ilić obara rekorde

Rekordi padaju pred Sašom Ilićem kao od šale. Legendarni kapiten crno-belih i duboko u četvrtoj deceniji života ima šta da kaže na fudbalskim terenima Superlige, a to su na svojoj koži u nedelju osetili fudbaleri kragujevačkog Radničkog.

Treći gol na utakmici, za overu šestog vezanog prvenstvenog trijumfa Partizana, bio je Ilićev 121. u prvenstvenim mečevima, čime je izbio na osmo mesto večite liste strelaca.

Iskusni vezista je u poslednje dve godine redom "obilazio" Momčila Vukotića, Dragana Džajića i Stjepana Bobeka, a u nedelju je došao red da se na večnoj listi preskoči i Dušan Savić. Sada su ispred kapitena Partizana još sedmorica efikasnijih (Santrač, Pančev, Bajević, Kostić, Matošić, Veselinović i Prljinčević).

- Uvek je lepo videti podatak o nekom rekordu, ali to je nešto čime se nikada nisam opterećivao. Golovi su dolazili, bilo ih je i biće, ali je mnogo važnije da ekipi ide dobro. Bez toga i svaki individualni rekord ne bi imao nikakvog smisla. U dobroj smo seriji igara i rezultata, nadam se da ćemo tako i nastaviti - kaže kapiten Partizana Saša Ilić.

Interesantno je da od pojavljivanja na velikoj sceni Saša Ilić nije odigrao sezonu bez postignutog gola. Ako se izuzme jedna utakmica u debitantskoj sezoni protiv čačanskog Borca, Ilić je u svakoj od preostalih 14 sezona u Srbiji postigao bar jedan gol za crno-bele.

Komentari / 0

Ostavite komentar