Српкиње међу најљепшим на свијету

Према избору портала Дестинатион Поинт, Бразилке су изабране као најљепше жене свијета, а занимљиво је споменути и како су се Српкиње нашле на шестом мјесту.

Србија 22.09.2014 | 12:30
Српкиње међу најљепшим на свијету

Наиме, према писању портала, Српкиње представљају "савршени спој словенских и медитеранских гена", а аутор истиче да "99 посто анонимних дама на улицама Србије има изузетну фигуру на којој би им позавидјеле многе славне даме", да су "идеалних пропорција, дугих ногу, заобљених бокова и равног трбуха" те да би свака случајна пролазница у Србији могла би да бити звијезда.

Наравно, аутори су одмах на почетку нагласили лијепих људи има у свим крајевима свијета, али и да постоје мјеста која се могу похвалити далеко већим бројем лијепих дјевојака.

Прво су мјесто заузеле Бразилке које су карактеристичне по "атрактивним тијелима и спортском изгледу", друге су Рускиње, на трећем су мјесту Венецуеланке које се осим трећег мјеста на овој листи могу похвалити и са шест освојених титула Мисс свијета.

Индија је заузела четврто мјесто, иза Индијки ту су Швеђанке и Српкиње, а након њих долазе Францускиње и Аргентинке.Украјинке су на деветом мјесту, а стопу их слиједе Италијанке.

На задњем, једанаестом мјесту, нашле су се дјевојке Јужне Кореје које краси "невини изглед и лијеп тен".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

22.09.2014 14:07

Куку па не знас које су веце спонзорусе,Бразилијанке или Рускиње а не заостају ни насе

ОДГОВОРИТЕ