Srpkinje među najljepšim na svijetu

Prema izboru portala Destination Point, Brazilke su izabrane kao najljepše žene svijeta, a zanimljivo je spomenuti i kako su se Srpkinje našle na šestom mjestu.

Srbija 22.09.2014 | 12:30
Srpkinje među najljepšim na svijetu

Naime, prema pisanju portala, Srpkinje predstavljaju "savršeni spoj slovenskih i mediteranskih gena", a autor ističe da "99 posto anonimnih dama na ulicama Srbije ima izuzetnu figuru na kojoj bi im pozavidjele mnoge slavne dame", da su "idealnih proporcija, dugih nogu, zaobljenih bokova i ravnog trbuha" te da bi svaka slučajna prolaznica u Srbiji mogla bi da biti zvijezda.

Naravno, autori su odmah na početku naglasili lijepih ljudi ima u svim krajevima svijeta, ali i da postoje mjesta koja se mogu pohvaliti daleko većim brojem lijepih djevojaka.

Prvo su mjesto zauzele Brazilke koje su karakteristične po "atraktivnim tijelima i sportskom izgledu", druge su Ruskinje, na trećem su mjestu Venecuelanke koje se osim trećeg mjesta na ovoj listi mogu pohvaliti i sa šest osvojenih titula Miss svijeta.

Indija je zauzela četvrto mjesto, iza Indijki tu su Šveđanke i Srpkinje, a nakon njih dolaze Francuskinje i Argentinke.Ukrajinke su na devetom mjestu, a stopu ih slijede Italijanke.

Na zadnjem, jedanaestom mjestu, našle su se djevojke Južne Koreje koje krasi "nevini izgled i lijep ten".

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Md

22.09.2014 14:07

Kuku pa ne znas koje su vece sponzoruse,Brazilijanke ili Ruskinje a ne zaostaju ni nase

ODGOVORITE