Мокри и клизави коловози

У већем дијелу Републике Српске и Федерације БиХ /ФБиХ/ коловози су мокри и клизави због кише која је током ноћи падала, а магла јутрос мјестимично смањује видљивост на подручју романијске регије.

Босна и Херцеговина 21.09.2014 | 12:34
Мокри и клизави коловози

На дионици магистралног пута Приједор - Козарска Дубица, на локалитету Доњи Јеловац, саобраћај се због улегнућа коловоза и даље одвија једном коловозном траком у дужини од десетак метара, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Због изласка на терен грађевинских машина и возила ангажованих на изградњи аутопута Бањалука - Добој, на дионицама Шешлије - Јоховац и Јоховац - Руданка, до краја године биће измијењен режим саобраћаја и то тако да ће данас од 7.00 до 13.00 часова бити активне повремене получасовне обуставе саобраћаја сваки пуни час и трајаће по 15 минута.

На дионици магистралног пута Цапарде - Каракај због реконструкције коловоза саобраћај се одвија успорено, уз привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

На регионалном путу Присика 2 - Витовље у току су радови у мјесту Запеће, због чега се саобраћај одвија привремено изграђеном обилазницом у дужини од око 80 метара.

Једном траком саобраћај се одвија на регионалним путевима Сикирићи - Факовићи - Скелани, Тишча - Цапарде и Љубовијски мост - Дрињача, као и на дионицама регионалних путева Загон - Јасик и Укрина - Горња Вијака.

На дионици магистралног пута Добој - Тузла, у мјесту Станић Ријека, активне су повремене обуставе саобраћаја од 9.00 до 15.00 часова због деминирања терена, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

На дионици аутопута Подлугови - Јошаница у ФБиХ саобраћај је преусмјерен у претицајну траку због санације моста, а друмски радови предузимају се и на правцима Чапљина - Столац, Тузла - Шићки Брод, Сарајево - Трново, Босанско Грахово - Ливно и Ростово - Нови Травник.

На граничним прелазима нема задржавања.


Коментари / 0

Оставите коментар