Mokri i klizavi kolovozi

U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH /FBiH/ kolovozi su mokri i klizavi zbog kiše koja je tokom noći padala, a magla jutros mjestimično smanjuje vidljivost na području romanijske regije.

Bosna i Hercegovina 21.09.2014 | 12:34
Mokri i klizavi kolovozi

Na dionici magistralnog puta Prijedor - Kozarska Dubica, na lokalitetu Donji Jelovac, saobraćaj se zbog ulegnuća kolovoza i dalje odvija jednom kolovoznom trakom u dužini od desetak metara, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka - Doboj, na dionicama Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka, do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja i to tako da će danas od 7.00 do 13.00 časova biti aktivne povremene polučasovne obustave saobraćaja svaki puni čas i trajaće po 15 minuta.

Na dionici magistralnog puta Caparde - Karakaj zbog rekonstrukcije kolovoza saobraćaj se odvija usporeno, uz privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Na regionalnom putu Prisika 2 - Vitovlje u toku su radovi u mjestu Zapeće, zbog čega se saobraćaj odvija privremeno izgrađenom obilaznicom u dužini od oko 80 metara.

Jednom trakom saobraćaj se odvija na regionalnim putevima Sikirići - Fakovići - Skelani, Tišča - Caparde i Ljubovijski most - Drinjača, kao i na dionicama regionalnih puteva Zagon - Jasik i Ukrina - Gornja Vijaka.

Na dionici magistralnog puta Doboj - Tuzla, u mjestu Stanić Rijeka, aktivne su povremene obustave saobraćaja od 9.00 do 15.00 časova zbog deminiranja terena, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na dionici autoputa Podlugovi - Jošanica u FBiH saobraćaj je preusmjeren u preticajnu traku zbog sanacije mosta, a drumski radovi preduzimaju se i na pravcima Čapljina - Stolac, Tuzla - Šićki Brod, Sarajevo - Trnovo, Bosansko Grahovo - Livno i Rostovo - Novi Travnik.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja.


Komentari / 0

Ostavite komentar