Тадић: Прњавор је примјер позитивних промјена

Кандидат Савеза за промјене за предсједника Републике Српске Огњен Тадић оцијенио је данас да су становници општине Прњавор исправно одлучили када су 2012. године подржали СДС и партнере ове странке, те изразио наду да ће исто учинити и на предстојећим октобарским изборима.

Република Српска 18.09.2014 | 13:39
Тадић: Прњавор је примјер позитивних промјена

"Исправна одлука биће избор људи који ће у Републици Српској урадити оно што је урађено у општини Прњавор, а то је санација стања, враћање дугова, прекид корупције и улагање сваке конвертибилне марке у привредни развој и уређење инфраструктуре, тако да она погодује бољем животу свих грађана", рекао је Тадић у Прњавору, гдје је разговарао са начелником ове општине Синишом Гатарићем.

Тадић је након састанка са начелником ове општине посјетио Дом здравља, гдје су данас почели радови на уређењу дворишта.Он је том приликом нагласио да је општинска власт успјела да ријеши проблем дефицита у буџету, те да "живот у Прњавору не стоји, нити стоји развој ове општине, што говори и примјер Дома здравља".

"Ово говори да уколико зачепимо све рупе кроз које је новац цурио, као што је урађено у општини Прњавор, свака локална заједница, али и Република Српска, могу да нађу довољне приходе за улагања гдје је то заиста потребно", рекао је Тадић.

Гатарић каже да очекује да ће радови на уређењу Дома здравља у потпуности бити завршени у наредних двадесетак дана.Тадић је са Гатарићем данас посјетио и мјесто радова на проширењу Дјечијег вртића у Прњавору и новог објекта Основне школе "Бранко Ћопић", као и реконструисани објекат вртића у Доњој Илови.

Он је присуствовао и отварању локалног пута у Горњим Вијачанима, те положио вијенац на спомен-обиљежје погинулим борцима Војске Републике Српске и цивилима у одбрамбено-отаџбинском рату у граду.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

херцеговина

18.09.2014 13:07

Уз тебе смо Огњене. Ако Бог да ти си нас предсједик од октобра,али пресједник свих градјана а не као ова садасњи који је пресједник само својих присталица

ОДГОВОРИТЕ
Name

батман

18.09.2014 13:19

Само напред будуци предсједнице....

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

18.09.2014 13:21

Знање имас,памет имас,културу и образовање имас ,и надасве постење. Са тобом заједно у свјелу будуцност РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

л маја.

18.09.2014 14:57

Не вреди нам двористе. У дому здравља немају никакав лијек у слуцају хитног слуцаја. Засто бар једна апотека не ради 24 сата?

ОДГОВОРИТЕ