Какве пенисе жене заправо воле?

Ново истраживање савршено објашњава појам пениса који је идеалан у сваком смислу.

Занимљивости 17.09.2014 | 16:11
Какве пенисе жене заправо воле?

Вјеровали или не, дјевојке преферирају различите врсте пениса, зависно од ситуације.

Једно истраживање је показало да жене преферирају пенисе мало веће од просјека за успутни секс, али и за дугогодишњу. Када се говори о сексу за једну ноћ, жене преферирају нешто веће пенисе, али у обиму, не дужини. У ономе што звучи као фасцинантно чудна студија, 41 дама имала је задатак да погледа пенисе направљене 3Д принтерима који су варирали  од 10 центиметара у дужини и 6 центиметара у обиму, до 21 центиметра у дужини и чак 17 центиметара у обиму, пише Телеграф.

Након што су их видјеле, требале су да одаберу један модел пениса којег би жељеле код једнократног партнера и једног за сталну везу. У просјеку је идеалан обим пениса за једнократне партнере био већи него идеални пенис за дуге везе, али дужина је за обоје била око 16 центиметара. И то није једини фасцинантан податак који је изашао из ове чудне студије.

Испада да жене нису добре у присјећању дужине пениса које су већ видјеле.

У другом дијелу студије, женама су дали један модел пениса који су прегледале 30 секунди прије него што су га вратиле.

Затим су их замолили да од 33 модела која су им била понуђена, одаберу један и то одмах или 10 минута касније. Жене које су потрошиле више времена на гледање, најчешће су одабрале веће пенисе него што су одабрале на почетку.

Ово само показује да не постоји нормалан пенис и то је у реду. Један може бити потпуно савршен за једну особу, док други може бити савршен за другу особу.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

србин

17.09.2014 17:40

Ух добро је, мислио сам да ми је мали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавро

18.09.2014 20:08

оне воле све само нек је пенис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овако

20.09.2014 07:28

Није "требале су" него "требало је".

ОДГОВОРИТЕ