Терзић: Не треба нам помоћ судија!

Уверени смо да ће после свега екипа изаћи још јача, свесна да неке ствари у игри морају да се поправе, каже први оперативац клуба са “Маракане”.

Фудбал 17.09.2014 | 17:00
Терзић: Не треба нам помоћ судија!

Бирократија на једну, а играчи и струка јуче на на другој страни „Маракане”. Сви су на састанцима покушавали да извуку поуке из Крушевца. Црвена звезда је први пут ове сезоне кикснула, али челници клуба су и даље уверени у праву стратегију и да су могућности момака које предводи са клупе Ненад Лалатовић далеко веће од приказаног у суботу.

- Сви смо свесни да се Звезда против Напретка није приказала у складу са својим могућностима. Да се неки лоши кораци не би понављали одрађена је анализа урађеног, а наш тренер је свестан појединих слабости. Ипак, један реми неће уздрмати екипу у коју имамо поверење и она на челу са Лалатовићем има пуну подршку руководства - истакао је јуче први оперативац црвено-белих Звездан Терзић.

Проблеми у сопственом дворишту се данима нагомилавају.

- Јасно је да у тешким условима није лако пословати, али то је наш задатак да у најкраћем року одрадимо задатке, а све у циљу бољег финансијског пословања. Ова Управа је поставила три примарна задатка: први реорганизација клуба, други подмлађивање екипе и трећи одбране титуле.

Први кикс у петом колу није очекиван, посебно после добра и успешна четири кола.

- Треба да будемо реални. Тим је промењен у односу на прошлу сезону и јасно је да када на сцену ступе новајлије да су осцилације саставни део такмичења. Важно је остати смирен и кроз неке наредне потезе ојачати морал момцима, који су се максимално борили за нова три бода.

Из свега треба да се извуку поуке пошто следи нова серија утакмица.

- Очекујем да из свега изађемо још јачи пре свега свесни да неке ствари морају да се поправе у игри, али сваки играч у индивидуалном издању. Наша стратегија је исправна, права је и визија, а то треба да потврди и период који је пред нама. Нико од нас не жели да изиграва Калимера...

Црта се подвлачи на крају првог дела сезоне.

- Понављам, Звезди не треба судије да помажу, али не смеју ни да одмажу одлукама уколико су спорне ситуације очигледне на нашој страни. Стављам тачку на полемике, а као клуб увек ћемо се заштити и борити аргументима - закључио је Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар