Terzić: Ne treba nam pomoć sudija!

Uvereni smo da će posle svega ekipa izaći još jača, svesna da neke stvari u igri moraju da se poprave, kaže prvi operativac kluba sa “Marakane”.

Fudbal 17.09.2014 | 17:00
Terzić: Ne treba nam pomoć sudija!

Birokratija na jednu, a igrači i struka juče na na drugoj strani „Marakane”. Svi su na sastancima pokušavali da izvuku pouke iz Kruševca. Crvena zvezda je prvi put ove sezone kiksnula, ali čelnici kluba su i dalje uvereni u pravu strategiju i da su mogućnosti momaka koje predvodi sa klupe Nenad Lalatović daleko veće od prikazanog u subotu.

- Svi smo svesni da se Zvezda protiv Napretka nije prikazala u skladu sa svojim mogućnostima. Da se neki loši koraci ne bi ponavljali odrađena je analiza urađenog, a naš trener je svestan pojedinih slabosti. Ipak, jedan remi neće uzdrmati ekipu u koju imamo poverenje i ona na čelu sa Lalatovićem ima punu podršku rukovodstva - istakao je juče prvi operativac crveno-belih Zvezdan Terzić.

Problemi u sopstvenom dvorištu se danima nagomilavaju.

- Jasno je da u teškim uslovima nije lako poslovati, ali to je naš zadatak da u najkraćem roku odradimo zadatke, a sve u cilju boljeg finansijskog poslovanja. Ova Uprava je postavila tri primarna zadatka: prvi reorganizacija kluba, drugi podmlađivanje ekipe i treći odbrane titule.

Prvi kiks u petom kolu nije očekivan, posebno posle dobra i uspešna četiri kola.

- Treba da budemo realni. Tim je promenjen u odnosu na prošlu sezonu i jasno je da kada na scenu stupe novajlije da su oscilacije sastavni deo takmičenja. Važno je ostati smiren i kroz neke naredne poteze ojačati moral momcima, koji su se maksimalno borili za nova tri boda.

Iz svega treba da se izvuku pouke pošto sledi nova serija utakmica.

- Očekujem da iz svega izađemo još jači pre svega svesni da neke stvari moraju da se poprave u igri, ali svaki igrač u individualnom izdanju. Naša strategija je ispravna, prava je i vizija, a to treba da potvrdi i period koji je pred nama. Niko od nas ne želi da izigrava Kalimera...

Crta se podvlači na kraju prvog dela sezone.

- Ponavljam, Zvezdi ne treba sudije da pomažu, ali ne smeju ni da odmažu odlukama ukoliko su sporne situacije očigledne na našoj strani. Stavljam tačku na polemike, a kao klub uvek ćemo se zaštiti i boriti argumentima - zaključio je Terzić.

Komentari / 0

Ostavite komentar