Сергеј 'смјењује' Сашу и Бодирогу!

Глумац Сергеј Трифуновић био је у групи путника из Мадрида за Београд, који су најбурније прослављали титулу вицешампиона света.

Кошарка 16.09.2014 | 12:30
Сергеј 'смјењује' Сашу и Бодирогу!

"Шта сад, као све је супер? Па, морамо мало и да се бунимо", викнуо је Сергеј Трифуновић у тренуцима када се авион "Ер Србије" са репрезентативцима, члановима стручног штаба, навијачима и новинарима полако спуштао ка писти аеродрома "Никола Тесла".

Након громогласног певања "Играј и победи и поносно се врати", скандирања "Шампиони" и "Крле, остани", посвећеног капитену који је најавио опроштај, познати глумац решио је да забави сапутнике тобожњим порукама незадовољства.

"Управа напоље!"

"Бодирога, дај оставку! Зар је сребро оно по шта смо отишли у Шпанију?"

"Секо, преузми репрезентацију од Салета, бољи си тренер", обратио се селекторовој супрузи.

Наравно, нико му није замерио...

Од играча су најрасположенији за славље били Милош Теодосић, са братом Јованом, Стефан Марковић и Владимир Штимац, док је међу Ђорђевићевим сарадницима предњачио тим менаџер Небојша Илић.

"Крле, остани" певало се у више наврата, на крају чак из грла малтене свих у авиону, али искусни центар није показао намеру да одустане од одлуке саопштене након пораза од САД у финалу.

На мети веселе дружине из задњег дела летелице нашао се и новинар СОС канала Владан Тегелтија, коме је због чувеног потеза на првенственој утакмици Партизан - Раднички Крагујевац скандирано: "Теги, скини се!"

Занимљиво је да су репрезентативци у једном тренутку спонтано устали и "а капела" отпевали химну "Боже правде".

За њих су путовање и дочек испред Скупштине Београда означили крај лета, током којег су заједно били чак два месеца и недељу дана.

Освајањем сребрне медаље на Светском првенству у Шпанији, направили су сјајну увертиру за клупску сезону, мада на том пољу, нажалост, ствари не стоје добро у већем делу Србије.

Главни (не и једини) разлог томе јесте никад гора финансијска ситуација, која је чак "угасила" Раднички, као дугогодишњег учесника АБА лиге. Као што је познато, на место Крагујевчана "ускочио" је ваљевски Металац, који ће дебитовати у регионалном такмичењу.

Чак и да ништа не испадне како ваља, сада бар имамо национални тим за понос и моћи ћемо да се тешимо маштаријама о Еуробаскету 2015!

Коментари / 0

Оставите коментар