Крле се повлачи!

Предводник кошаркашке репрезентације Србије, вицешампиона света, опростио се финалном утакмицом Мундобаскета од дреса "орлова".

Кошарка 15.09.2014 | 17:15
Крле се повлачи!

Какав начин за опроштај од дреса са државним грбом!

Ненад Крстић (31, 213 цм) одиграо је у недељу увече последњу утакмицу за репрезентацију Србије, напустио паркет као вицешампион света и рекао: "Доста је".

"То је то. Ово ми је дефинитивно последње такмичење у дресу репрезентације", изјавио је новинарима у микс зони мадридске Палате спортова.

Већ легендарни центар део је репрезентације тачно десет година. Први пут је наступио за Србију (тада државну заједницу СЦГ) на Олимпијским играма у Атини!

Меч против селекције САД у Шпанији био му је последњи за национални тим.

"Видели сте, тешко је парирати оваквим играчима. Американци имају доста младу екипу, базирају игру на транзицији, а данас су и погађали тројке. Мислим 11/16 у првом полувремену. Нисмо баш испоштовали договор из свлачионице, али генерално је тешко играти са њима", рекао је некадашњи НБА центар.

Резултат финалне утакмице, ипак, не може да помути огроман успех који је наша селекција остварила у Шпанији.

"Никако. Други смо у свету, после толико година, враћамо се на старе стазе успеха. Ово много значи и за нашу кошарку и за наше људе", додао је будући играч турског Ефеса.

КАПИТЕНУ, ХВАЛА!

Коментари / 0

Оставите коментар