Приједлог Тужилаштва за лишене у акцији „Месо“

Тужилаштво БиХ упутиће Суду приједлог за одређивање притвора за седам лица ухапшених у јучерашњој акцији "Месо", која су осумњичена за организовани криминал у вези са неплаћањем пореза, пореском утајом или преваром и прањем новца, те за фалсификовање или уништавање пословних или трговачких књига или исправа.

Босна и Херцеговина 11.09.2014 | 15:56
Приједлог Тужилаштва за лишене у акцији „Месо“

Из Тужилаштва БиХ саопштено је да ће приједлог за одређивање притвора у трајању од 30 дана бити упућен за Јерка Иванковића Лијановића /45/, Славу /57/ и Јозу /52/ Иванковића Лијановића, Милорада Бахиља /61/, Јозу Слишковића /58/, Мирјану Шакоту /56/ и Мирка Галића /60/.

Тужилаштво ће за Суду БиХ за осумњичене Жељка Микулића /55/, Здравка Иванковића /46/ и Драженка Квесића /46/ предложити одређивање мјера забране.

Акција која је проведена по налогу Тужилаштва БиХ представља једну од највећих акција у постдејтонској БиХ, усмјерена на борбу против организованог криминала и пореских утаја у износу већем од 11 милиона КМ. Тужилаштво БиХ, заједно са партнерским полицијским агенцијама, наставља истрагу у овом предмету.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зоки

11.09.2014 14:04

Они само хапсе будјоване Прет изборума

ОДГОВОРИТЕ