Обилне падавине у четвртак

Неповољне временске прилике и наредних дана ће се задржати у Републици Српској и осталом дијелу БиХ, тако ће у уторак бити умјерено до претежно облачно вријеме.

Босна и Херцеговина 08.09.2014 | 22:49
Обилне падавине у четвртак

“У јутарњим сатима по котлинама ће бити магле. Послије подне ће бити локалних пљускова, ријетко и грмљавине. Падавине се не очекују на југу Херцеговине и сјеверним подручјима'', кажу из Федералног хидрометеоролошког завода.

У сриједу ће такође бити нестабилно вријеме. Од средине дана пљускова и грмљавине ће бити у већем дијелу земље. Очекивана количина падавина је од 7 до 15 литара по метру квадратном, уз јачи пљусак локални и више.

“У четвртак се очекује јаче наоблачење са запада и условиће кишу у цијелој земљи. Главнина падавина у другој половини дана. Очекивана количина падавина је већином од 15 до 30 литара по метру квадратном. Обилнија киша се очекује у Херцеговини и Крајини, између 30 и 50 литара по метру квадратном. У петак ће такође бити претежно облачно вријеме са кишом. Очекивана количина падавина је од 10 до 30 литара по метру квадратном у цијелој земљи'', најављују из Завода.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

бл

09.09.2014 07:13

ОБИЛНЕ ПАДАВИНЕ СЕ ОЦЕКУЈУ У РС 12. ОКТОБРА .МОЛИ СЕ ЦЈЕЛОКУПНО СТАНОВНИШТВО ДА ИЗАЂЕ ВАН ЈЕР ОВЕ ПАДАВИНЕ ПОПРАВЉАЈУ РАСПОЛОЗЕЊЕ, ЧАК ЈЕ ДОБРО И ЗА АСМАТИЦАРЕ, СРЧАНЕ БОЛЕСНИКЕ И ДРУГЕ БОЛЕСТИ ЈЕР ЋЕ ТОКОМ ЦИЈЕЛОГ ДАНА ПАДАТИ СНСД И ТО ПО СТО ГЛАСОВА У МИНУТИ. ПАДАВИНЕ ЋЕ ТРАЈАТИ СВЕ ДО ЗАТВАРАЊА БИРАЛИСТА ,МОЛИ СА СТАНОВНИШТВО ДА ИЗАЂЕ И 13.ОКТОБРА ДА НАПОКОН УДАХНУ ПУНИМ ПЛУЋИМА

ОДГОВОРИТЕ