Колаковић: За нас СП тек почиње

Селектор српских одбојкаша Игор Колаковић истакао је да је задовољан игром својих изабраника у првој фази Светског првенства, али је свестан успона и падова.

Остали спортови 08.09.2014 | 21:45
Колаковић: За нас СП тек почиње

Репрезентација Србије завршила је први део такмичења у Пољској на другом месту у групе, иза Пољске, са четири победе и једним поразом.

У наредној фази, наш тим ће играти у групи Е, у Лођу и Бидгошћу, и очекују га дуели са Италијом, Француском, Ираном и Сједињеним Државама.

„Момци скоро да нису имали тренинге од утакмица, али је најважније да су осетили значај учешћа на Светском првенству. Када све саберемо, можемо да будемо задовољни“, нагласио је Колаковић.

У последњем колу прве фазе, наш тим је уз доста муке у комбинованом саставу био бољи од Камеруна са 3:1.

„Камерун је био јако расположен. Осим у првом и последњем сету, доста смо се мучили са њима, на страну то што су они одиграли неке фазе доста добро. Имали смо много успона и падова“, рекао је Колаковић, „Нисмо смели да правимо одређене грешке. Ипак, добро је да су сви играли и да смо славили. Сви су осетили сласт играња на Светском првенству, које за нас почиње тек у среду. Ово до сада је све према очекивањима, осим утакмице са Пољском. Драго ми је због победе, иако сам сигуран да можемо много боље“.

Први меч друге фазе српски одбојкаши играју у среду од 16.30 са Италијом.

Коментари / 0

Оставите коментар