Дринчић напустио Црногорце!

Након повреде Стевана Јоветића, још једна лоша вест по црногорску репрезентацију. Дан пред квалификациони дуел са Молдавијом, репрезентацију је напустио везиста Партизана Никола Дринчић. Он негира да је Партизан разлог његовог одласка.

Фудбал 08.09.2014 | 17:00
Дринчић напустио Црногорце!

Малерима у табору црногорских "соколова“ нема краја. Дан након што је потврђено да Стеван Јоветић због повреде неће моћи да помогне у мечу са Молдавцима, црногорска репрезентација остала је без још једног веома важног играча - на првом мечу у квалификацијама за ЕУРО 2016.

Селектор Бранко Брновић неће моћи да рачуна ни на Николу Дринчића!

Везиста Партизана је дан уочи утакмице изненада напустио табор "соколова“, а селектор Бранко Брновић кратко је информисао новинаре о чему је реч:

"Дринчић није могао да издржи притисак и одлучио је да напусти репрезентацију. Молим вас, немојте више да ме питате о томе. Није притисак био овде, већ горе у Београду", рекао је Брновић, не желећи да дубље коментарише оваквог Дринчићевог поступка.

Дринчић је овог лета требало да оде у израелски Макаби из Хаифе, али је у поселдњем тренутку тај трансфер пропао. Он је и даље играч Партизана, а у Хумској уверавају да ће тако бити бар до краја јесењег дела сезоне.

У изјави за Моззартспорт, Дринчић је негирао да његова одлука има било какве везе са Партизаном.

"То нема везе са Партизаном и немам ја никакав проблем. Разлоге што сам напустио репрезентацију ћу сачувати за себе. Али, понављам, то нема никакве везе са Партизаном и нема потребе да ико прича против клуба, јер то нема никакве везе са мојом одлуком. Ти што су рекли, они знају зашто сам отишао, јер су присуствовали том разлогу. Што се Партизана тиче, гинућу за сваку лопту и помоћи друговима колико могу и знам", рекао је Дринчић.

Брновић је, упркос оваквом развоју ситуације, покушавао да улије дозу оптимизма.

"Не могу да се пореде ова и она претходна утакмица коју смо играли са Молдавијом и убедљиво је изгубили под Горицом. Сада, упркос свим проблемима, имамо много бољи здраствени билтен екипе него онда. Атмосфера и ситуација је сасвим другачија“, рекао је Брновић.

На опаску новинара МОНДА да терен стадиона под Горицом изгледа никад боље, и питање коме то може бити предност, селектор је имао кратак али прецизан одговор: "Нама, јер смо технички поткованији“.

Уз селектора је на завршном брифингу пред старт квалификација био и Мирко Вучинић. У одсуству Стевана Јоветића, на капитену је још већа обавеза.

"Прошао сам све припреме репрезентације од како је формирана. У доброј сам форми и верујем да ћу бити од помоћи. Кад то кажем, мислим на победу против Молдавије. Реми би за нас био раван поразу“, прокоментарисао је Вучинић.

На опаску да ли је спреман да понесе улогу вође у мечу са Молдавцима, центарфор АЛ Џазире је одговорио:

"Ово је репрезентација, овде може да буде и десет вођа. Треба да дамо сви све од себе. Ако буде тако, верујем да неће изостати ни резутат“.

Коментари / 0

Оставите коментар