ККЦЗ: Играчи као продавци карата

Кошаркаши Црвене звезде Лука Митровић, Бобан Марјановић, Маркус Вилијамс и Мајк Цирбес наћи ће се у улози продаваца сезонских карата.

Кошарка 05.09.2014 | 17:24
ККЦЗ: Играчи као продавци карата

Како се наводи на званичном сајту, кошаркаши Црвене звезде Телеком пожелели су да на неки начин подстакну и помогну продају сезонских улазница, па су се менаџменту ставили на располагање. Четворица првотимаца црвено-белих претплатне карте продаваће у недељу, 7. септембра у пословници Евентима у ТЦ Ушће од 12 до 13.30 сати.

“Нисмо могли ни да слутимо да ће нам доделити улоге продаваца. Међутим, свесни смо колики значај за клуб има продаја сезонских улазница. Желели смо да пружимо свој допринос и зато ћемо са задовољством подржати ову акцију. Позивам навијаче да у недељу у 12 сати дођу у ТЦ Ушће да купе сезонске улазнице, друже се са нама, а онда током целе сезоне уживају на нашим утакмицама. Потрудићемо се да им пружимо много разлога за задовољство“, рекао је Митровић и додао:

“Надам се да ћемо се добро снаћи у улози продаваца, а уколико због наше неспретности купци буду мало дуже чекали у реду, очекујем да ће имати стрпљења и разумевања“, закључио је уз осмех Митровић.

Коментари / 0

Оставите коментар