KKCZ: Igrači kao prodavci karata

Košarkaši Crvene zvezde Luka Mitrović, Boban Marjanović, Markus Vilijams i Majk Cirbes naći će se u ulozi prodavaca sezonskih karata.

Košarka 05.09.2014 | 17:24
KKCZ: Igrači kao prodavci karata

Kako se navodi na zvaničnom sajtu, košarkaši Crvene zvezde Telekom poželeli su da na neki način podstaknu i pomognu prodaju sezonskih ulaznica, pa su se menadžmentu stavili na raspolaganje. Četvorica prvotimaca crveno-belih pretplatne karte prodavaće u nedelju, 7. septembra u poslovnici Eventima u TC Ušće od 12 do 13.30 sati.

“Nismo mogli ni da slutimo da će nam dodeliti uloge prodavaca. Međutim, svesni smo koliki značaj za klub ima prodaja sezonskih ulaznica. Želeli smo da pružimo svoj doprinos i zato ćemo sa zadovoljstvom podržati ovu akciju. Pozivam navijače da u nedelju u 12 sati dođu u TC Ušće da kupe sezonske ulaznice, druže se sa nama, a onda tokom cele sezone uživaju na našim utakmicama. Potrudićemo se da im pružimo mnogo razloga za zadovoljstvo“, rekao je Mitrović i dodao:

“Nadam se da ćemo se dobro snaći u ulozi prodavaca, a ukoliko zbog naše nespretnosti kupci budu malo duže čekali u redu, očekujem da će imati strpljenja i razumevanja“, zaključio je uz osmeh Mitrović.

Komentari / 0

Ostavite komentar