Добојски кунг-фу 'Змајеви' поново успешни!

На Балканском КУНГ ФУ првенству 23.08.2014.год у Новом Бечеју Кунг Фу Wусху Центар Змај Добој је учествовао са два такмичара у санда борбама и једним такмичарем у нун чаку оружју.

Остали спортови 26.08.2014 | 10:00
Добојски кунг-фу 'Змајеви' поново успешни!

Конкуренција је била веома тешка са пуно такмичара, а такмичење се вредновало као Балканско првенство. Учествовали су такмичари из: Казахстана, Чешке, Бугарске, Мађарске, РС и велики број клубова из Србије.

Кунг фу центар Змај Добој освојио је златну медаљу у руковању са нун чаку оружјем којим је руковао тренер Кунг фу центра Змај Добој, Дејан Митровић Змај, а у борбама су остали без медаља због, наглашавамо јаке конкуренције и великог броја искусних европских такмичара, док су момци из центра Мирослав Никић и Мирко Марјановић наступили по први пут и то одмах на Балканском првенству.

- Најважније и најбитније мени као тренеру је да су у борбу ушли са пуним срцем, без страха и нису се повукли пред борцима који имају иза себе најмање 70 борби. Показали су ЗМАЈЕВО СРЦЕ које ће на будућим турнирима да доспије до злата - истакао је тренер Добојлија, Дејан Митровић.

Успут, Кунг фу центар Змај Добој ће бити домаћин 4. међународног традиционалног турнира 7. септембра, за ста се посебно припремају, јер читава бивша Југославија, а можда и стране екипе долазе да се такмиче У ЗМАЈЕВОМ ГНЕЗДУ.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

гога

08.11.2016 13:37

Ок то је у реду само тако настави. крајишки змај, а не Добојски.

ОДГОВОРИТЕ