Dobojski kung-fu 'Zmajevi' ponovo uspešni!

Na Balkanskom KUNG FU prvenstvu 23.08.2014.god u Novom Bečeju Kung Fu Wushu Centar Zmaj Doboj je učestvovao sa dva takmičara u sanda borbama i jednim takmičarem u nun čaku oružju.

Ostali sportovi 26.08.2014 | 10:00
Dobojski kung-fu 'Zmajevi' ponovo uspešni!

Konkurencija je bila veoma teška sa puno takmičara, a takmičenje se vrednovalo kao Balkansko prvenstvo. Učestvovali su takmičari iz: Kazahstana, Češke, Bugarske, Mađarske, RS i veliki broj klubova iz Srbije.

Kung fu centar Zmaj Doboj osvojio je zlatnu medalju u rukovanju sa nun čaku oružjem kojim je rukovao trener Kung fu centra Zmaj Doboj, Dejan Mitrović Zmaj, a u borbama su ostali bez medalja zbog, naglašavamo jake konkurencije i velikog broja iskusnih evropskih takmičara, dok su momci iz centra Miroslav Nikić i Mirko Marjanović nastupili po prvi put i to odmah na Balkanskom prvenstvu.

- Najvažnije i najbitnije meni kao treneru je da su u borbu ušli sa punim srcem, bez straha i nisu se povukli pred borcima koji imaju iza sebe najmanje 70 borbi. Pokazali su ZMAJEVO SRCE koje će na budućim turnirima da dospije do zlata - istakao je trener Dobojlija, Dejan Mitrović.

Usput, Kung fu centar Zmaj Doboj će biti domaćin 4. međunarodnog tradicionalnog turnira 7. septembra, za sta se posebno pripremaju, jer čitava bivša Jugoslavija, a možda i strane ekipe dolaze da se takmiče U ZMAJEVOM GNEZDU.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

гога

08.11.2016 13:37

Oк то је у реду само тако настави. крајишки змај, а не Добојски.

ODGOVORITE