Потрага за још једном тинејџерком

Плашимо се да је наше дете продато у бело робље, кажу родитељи Марине Стојановић, којој се од 19. августа губи траг.

Србија 24.08.2014 | 18:18
Потрага за још једном тинејџерком

Марина ми је 19. августа рекла да иде да се мало прошета и опусти и од тада је више нисмо видели. Забринута сам што ми нема детета и што се не јавља на мобилни. Бринем се да јој се није десило нешто лоше.

Ово је јуче за Курир рекла Сања Стојановић, мајка Марине Стојановић (17), ученице Трговачке школе, која је прошлог уторка нестала након што је изашла из породичне куће на Звездари. Маринини родитељи Сања и Игор одмах су случај пријавили полицији, али о Марини и даље немају никаквих информација.

- Нисам чекала да прође ни 24 сата од Марининог нестанка, одмах сам звала полицију! Чудно ми је што је отишла, а да се није јавила. Она никада раније није бежала од куће и увек се јављала на мобилни, а сада је недоступна. Марина није проблематично дете, имали смо нормалан однос. Ништа јој нисмо бранили и нисмо имали већих проблема с њом - каже Сања.

Отац Игор каже да се плаши за своје дете.

- У среду сам по ко зна који пут позвао Марину на мобилни телефон. Јавила се и звучала је преплашено. Питао сам је где је и рекао јој да не брине јер ћу одмах доћи по њу. Међутим, тада јој је неки мушкарац отео телефон из руке и претећим гласом ми рекао: „Ко си бре ти? Шта хоћеш и зашто зовеш“. Верујем да је неко држи заточену - рекао је Игор.Он каже да је после тога Маринин телефон искључен.

- На основу тог разговора полиција је лоцирала телефон на Старом сајмишту. Обишао сам уздуж и попреко цео тај крај, али ћерку нисам нашао. Можда су је дрогирали и сада је држе у неком стану. Можда су је отели да би је продали у бело робље, или да би је терали на проституцију - каже Игор.

Маринином оцу кроз главу пролазе најцрњи сценарији јер, како каже, у последње време се свашта дешава.

- Не верујем да је Маринин нестанак обичан несташлук. Мени је најважније да је она добро, а све остало ћемо средити - каже Игор.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Маки

25.08.2014 12:35

Ста се ово десава, ово је узасно.

ОДГОВОРИТЕ