Potraga za još jednom tinejdžerkom

Plašimo se da je naše dete prodato u belo roblje, kažu roditelji Marine Stojanović, kojoj se od 19. avgusta gubi trag.

Srbija 24.08.2014 | 18:18
Potraga za još jednom tinejdžerkom

Marina mi je 19. avgusta rekla da ide da se malo prošeta i opusti i od tada je više nismo videli. Zabrinuta sam što mi nema deteta i što se ne javlja na mobilni. Brinem se da joj se nije desilo nešto loše.

Ovo je juče za Kurir rekla Sanja Stojanović, majka Marine Stojanović (17), učenice Trgovačke škole, koja je prošlog utorka nestala nakon što je izašla iz porodične kuće na Zvezdari. Marinini roditelji Sanja i Igor odmah su slučaj prijavili policiji, ali o Marini i dalje nemaju nikakvih informacija.

- Nisam čekala da prođe ni 24 sata od Marininog nestanka, odmah sam zvala policiju! Čudno mi je što je otišla, a da se nije javila. Ona nikada ranije nije bežala od kuće i uvek se javljala na mobilni, a sada je nedostupna. Marina nije problematično dete, imali smo normalan odnos. Ništa joj nismo branili i nismo imali većih problema s njom - kaže Sanja.

Otac Igor kaže da se plaši za svoje dete.

- U sredu sam po ko zna koji put pozvao Marinu na mobilni telefon. Javila se i zvučala je preplašeno. Pitao sam je gde je i rekao joj da ne brine jer ću odmah doći po nju. Međutim, tada joj je neki muškarac oteo telefon iz ruke i pretećim glasom mi rekao: „Ko si bre ti? Šta hoćeš i zašto zoveš“. Verujem da je neko drži zatočenu - rekao je Igor.On kaže da je posle toga Marinin telefon isključen.

- Na osnovu tog razgovora policija je locirala telefon na Starom sajmištu. Obišao sam uzduž i popreko ceo taj kraj, ali ćerku nisam našao. Možda su je drogirali i sada je drže u nekom stanu. Možda su je oteli da bi je prodali u belo roblje, ili da bi je terali na prostituciju - kaže Igor.

Marininom ocu kroz glavu prolaze najcrnji scenariji jer, kako kaže, u poslednje vreme se svašta dešava.

- Ne verujem da je Marinin nestanak običan nestašluk. Meni je najvažnije da je ona dobro, a sve ostalo ćemo srediti - kaže Igor.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Maki

25.08.2014 12:35

Sta se ovo desava, ovo je uzasno.

ODGOVORITE