ЈСЛ: Звезда код Воше, Партизан са Сремцима

Први велики дерби у новој сезони Јелен Суперлиге одиграће у суботу увече у Новом Саду актуелни победник купа Војводина и шампион Црвена звезда.

Фудбал 22.08.2014 | 16:05
ЈСЛ: Звезда код Воше, Партизан са Сремцима

За разлику од претходних сезона када су се новосадаски и београдски црвено-бели углавном сусретали у последњем колу, овај пут до дуела долази већ у трећем, и то после две стартне победе и једних и других.

Војводина је после бламаже у првом мечу квалификација за Лигу Европе против словачког Тренчина 4:0, у реваншу поправила утисак тријумфом од 3:0, да би потом на старту шампионата забележила две сигурне победе, против ОФК Београда и Младости из Лучана.

Добра вест за тренера Војводине Зорана Марића уочи дербија са Звездом је и чињеница да је клуб исплатио дугове и регистровао новајлије, што, још увек, није случај на Маракани, па ће Ненад Лалатовић, готово сигурно и на Карађорђу морати да се ослони на прошлогодишње снаге.

Резултат дербија са пажњом ће се пратити и у Партизану, пошто би у случају ремија, црно-бели побведом против Доњег Срема у Хумској, већ после три кола били једини на врху табеле, где им је велика жеља и да остану и врате титулу, коју су летос изгубили после седам година.

Прилику за прве бодове ове сезоне тражиће Вождовац, на Врачару против Рада, као и нишки Раднички, који серију тешких мечева, после дуела са Звездом и Партизаном, гостује у Јагодини.

Занимљиви дуели очекују се у Чачку где Борац дочекује Чукарички и у Новом Пазару, где гостује крагујевачки Раднички. Напредак и ОФК Београд ће у Крусеевцу тражити први овосезонски тријумф, а Спартак у Суботици против Младости жели да заокружи одличан старт сезоне.

Јелен Суперлига, 3. коло
Субота:
17.00 Нови Пазар - Раднички Крагујевац
17.00 Вождовац - Рад
17.30 Спартак - Младост
18.00 Јагодина - Раднички Ниш
19.30 Напредак - ОФК Београд
20.00 Борац - Чукарички
20.30 Војводина - Црвена звезда
Недеља:
19.00 Партизан - Доњи Срем

Коментари / 0

Оставите коментар