Рио би да буде селектор Енглеске!

Сви сањају да играју за Енглеску, а мој сан је да после играчке каријере преузмем репрезентацију. Не очекујем да одмах добијем шансу, међутим даћу све од себе да остварима тај циљ, прича Рио.

Фудбал 22.08.2014 | 15:50
Рио би да буде селектор Енглеске!

Бивши фудбалски репрезентативац Енглеске Рио Фердинанд рекао је данас да има жељу да једног дана седне на клупу националног тима.

"Сви сањају да играју за Енглеску, а мој сан је да после играчке каријере преузмем репрезентацију. Не очекујем да одмах добијем шансу, међутим даћу све од себе да остварима тај циљ", рекао је Фердинанд за Дејли Мејл.

Он је додао да Енглеска заостаје у односу на друге земље када је избор менаџера и селектора.

"Јоаким Лев и Јирген Клинсман су били млади кад су преузели Немачку. Погледајте Марка ван Бастена, Жозеа Муриња, Пепа Гвардиолу и Луиса Енрикеа, они нису стари, а добили су прилику. У овој земљи је другачије, ми у неким стварима заостајемо 10 година. Морамо да радимо оно што је најбоље за енглески фудбал", поручио је Фердинанд.

Он се прошле године опростио од репрезентације Енглеске за коју је одиграо 81 меч и постигао три гола.

Фердинанд је после 12 година у мају напустио Манчестер Јунајтед и прешао у Квинс Парк Ренџерс. Током каријере играо је и за Лидс и Вест Хем.

Коментари / 0

Оставите коментар