Кога ће звати Дик Адвокат?

Нови селектор Србије Дик Адвокат у петак ће позвати играче на које рачуна за почетак квалификација за Европско првенство у Француској 2016. године.

Фудбал 21.08.2014 | 15:30
Кога ће звати Дик Адвокат?

Србија ће квалификације почети пријатељским мечом са Француском 7. септембра, а званично гостовањем Јерменији 11. октобра.

Како преносе "Новости", Адвокат ће играче који су играли пријатељске мечеве током пролећа, а преломио је и да млади играчи Лазар Марковић, Александар Митровић, Матија Настасић и Милош Јојић играју за А, не за У21 селекцију.

Највеће питање је да ли ће Адвокат позвати опорављеног штопера Борусије Дортмунд Невена Суботића, који је последњи меч за "Орлове" одиграо крајем прошле године.

Међу стандардним именима (Стојковић, Бркић, Ивановић, Коларов, Матић, Тошић, Тадић, Ђорђевић, итд), могле би да се нађу и највеће наде Партизана и Црвене звезде, Андрија Живковић и Дарко Лазовић.

Србија је последњи меч одиграла 6. јула провит Бразила у Сао Паолу у саставу: Стојковић (Лукач 89') – Баста (Вулићевић 87'), Д. Тошић, Ивановић, Коларов – Петровић (Мрђа 86'), Матић, Јојић – Тадић (З. Тошић 70'), Марковић (Гудељ 80'), Митровић (Ђорђевић 78').

Коментари / 0

Оставите коментар