Koga će zvati Dik Advokat?

Novi selektor Srbije Dik Advokat u petak će pozvati igrače na koje računa za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Fudbal 21.08.2014 | 15:30
Koga će zvati Dik Advokat?

Srbija će kvalifikacije početi prijateljskim mečom sa Francuskom 7. septembra, a zvanično gostovanjem Jermeniji 11. oktobra.

Kako prenose "Novosti", Advokat će igrače koji su igrali prijateljske mečeve tokom proleća, a prelomio je i da mladi igrači Lazar Marković, Aleksandar Mitrović, Matija Nastasić i Miloš Jojić igraju za A, ne za U21 selekciju.

Najveće pitanje je da li će Advokat pozvati oporavljenog štopera Borusije Dortmund Nevena Subotića, koji je poslednji meč za "Orlove" odigrao krajem prošle godine.

Među standardnim imenima (Stojković, Brkić, Ivanović, Kolarov, Matić, Tošić, Tadić, Đorđević, itd), mogle bi da se nađu i najveće nade Partizana i Crvene zvezde, Andrija Živković i Darko Lazović.

Srbija je poslednji meč odigrala 6. jula provit Brazila u Sao Paolu u sastavu: Stojković (Lukač 89') – Basta (Vulićević 87'), D. Tošić, Ivanović, Kolarov – Petrović (Mrđa 86'), Matić, Jojić – Tadić (Z. Tošić 70'), Marković (Gudelj 80'), Mitrović (Đorđević 78').

Komentari / 0

Ostavite komentar