ЛЕ: Борусија пада на Кошеву!

Фудбалска репрезентација БиХ коначно је прије два мјесеца била учесница неког великог такмичења.

Фудбал 21.08.2014 | 14:15
ЛЕ: Борусија пада на Кошеву!

Кроз ове двије послијератне деценије домаћи фудбалски клубови остали су нам дужни. Никада један од наших представника није се успио пласирати у групну фазу неког великог европског такмичења. Истина било је ту и неких запажених резултата, али су наши представници падали на посљедњим препрекама, вјероватно усљед неискуства, понекад и „страха“ од великог успјеха.

ФК Сарајево у неколико наврата био је надомак раја, али је група до данас остала недосањан сан.

Вечерас је пред Џенаном Ушчушлићем велики испит зрелости. У домаћем првенству све су прилике Сарајево ће у новој сезони доминирати, а колико је близу или далеко од европског фудбалског врха показаће вечерашња утакмица против Борусије из Менхенгладбаха.

Клуб који је у посљедње вријеме у врху њемачког фудбала и који по традицији највише намучи Бајерн, супроставиће се нашем једином преживјелом представнику у гротлу кошевског стадиона који је већ распродат.

Храбром и стрпљивом игром уз подршку са трибина и мало увијек потребне спортске среће нема сумње да Дивови могу изненадити фаворизованог противника и пред реванш у Њемачкој обезбиједити активан резултат. 

Коментари / 0

Оставите коментар