Бајерн први фаворит за титулу

И фудбалским лаицима је јасно да је Бајерн из Минхена велики фаворит за освајање титуле у Бундеслиги и у наредној сезони. Ипак, коефицијенти свјетских кладионица пред старт такмичења у Њемачкој откривају да су Баварци, заиста, апсолутни фаворит.

Фудбал 21.08.2014 | 13:45
Бајерн први фаворит за титулу

Тако се на актуелног шампиона Њемачке нуди мизерна квота 1,14, што значи да би у случају да се то и деси на уложених 100 КМ остварио профит од 14 КМ. Од Бајерна се дефинитивно очекује титула и помало је тужно на шта се свела једна лига која је до уназад неколико година била јако неизвјесна.

Не тако давно, Бундеслигу је знао освојити клуб попут Волфсбурга или Вердера, док се на полусезони једном десило да водећи тим буде новајлија Хофенхајм. Данас се титула Волфсбурга награђује коефицијентом 51, док је најозбиљнији ривал Бајерну очекивано екипа Борусије из Дортмунда.

Титула Борусије би улагачу донијела 7,5 пута већи добитак, док би славље трећег највећег фаворита Шалкеа већ донијела богатство ономе који би то погодио, јер је квота на тим за којег наступа Сеад Колашинац 34,00. Леверкузен, нашег Емира Спахића, је четврти фаворит за освајање са коефицијентом који износи 41.00. О шансама осталих тимова готово је смијешно и трошити ријечи, а коефицијенти се крећу претежно од 500 до 1000.

Бајерн Минхен је у посљедњих 16 година титулу освојио 10 пута, али би по најавама ове сезоне Баварци могли имати најлакши пут до ње. 

Коментари / 0

Оставите коментар