Суарес најзад представљен

Уругвајац је дочекао и званичну презентацију у Барселони и истакао да се диви Месију и Нејмару.

Фудбал 19.08.2014 | 17:45
Суарес најзад представљен

Пошто му је скинута забрана уласка на Ноу Камп, Луис Суарез је дан после прве утакмице у дресу Барселоне и званично представљен као ново појачање Барселоне.

Уругвајац је навијачима каталонског клуба поручио да не брину и обећао да да никада више неће угристи противничког играча.
“Немојте да бринете, неће се поновити. Казна је таква и мораћу да је прихватим као професионалац. Имам два месеца да се припремим, надам се да ћу бити на располагању тренеру за меч против Реала”, рекао је Суарез на промоцији у Барселони.

Он је у дресу новог клуба дебитовао синоћ на традиционалном Трофеју Ђоан Гампер на утакмици против мексичког Леона, коју је Барселона добила са 6:0.
“Годинама сам сањао да играм за Барселону и сада ми се сан остварио. Мислио сам да се то никада неће догодити. Било је и других понуда, али када се Барселона јавила, нисам имао никакву дилему где желим да наставим каријеру. Ценим поверење председника и тренера, као и људи који су јуче дошли да ме поздраве. Било је спектакуларно и узбудљиво. Осећај играња на Ноу Кампу је невероватан”, додао је Суарез.

Један од потпредседника Барселоне Ђорди Местре открио је да је трансфер Уругвајца коштао 81 милион евра, иако се спекулисало се да је каталонски клуб платио Ливерпулу 95 милиона евра.
“Желим да клубу донесем велике ствари. Нејмар и Меси су сјајни, дивим им се. Добро се разумемо и знамо да можемо да помогнемо Барселони у остваривању циљева. Могу да играм на свим позицијама у нападу и то неће бити проблем. У Ливерпулу сам често играо лево док је Стариџ био најистуренији", поручио је Суарез.

Коментари / 0

Оставите коментар