Ремзи 'проклет' - кад да гол, неко познат умре!

Осама бин Ладен, Моамер Гадафи, Стив Џобс, Витни Хјустон, Пол Вокер, Умберто Панини и Робин Вилијамс немају готово ништа заједничко, али их повезује невероватна чињеница - сви су преминули непосредно пошто је фудбалер Арсенала Арон Ремзи постигао гол.

Фудбал 13.08.2014 | 23:30
Ремзи 'проклет' - кад да гол, неко познат умре!

Све је почело још у мају 2011. године и први је после његовог гола страдао Осама бин Ладен, да би у октобру исте године преминуо власник компаније "Епл" Стив Џобс, такође пошто се Ремзи уписао у стрелце.

Нешто касније убијен је и Моамер Гадафи, док је после првог Ремзијевог поготка у 2012. умрла и мужичка звезда Витни Хјустон. Годину дана касније након што је велшки везиста два пута затресао мрежу Кардифа у Премијер лиги, у саобраћајној несрећи погинуо је славни глумац Пол Вокер, а преминуо је и чувени творац албума за сличице Умберто Панини.

Уследило је затишје, иако је био прилично ефикасан прошле сезоне, да би везиста Арсенала у недељу постигао други гол у победи над Манчестер ситијем од 3:0, за трофеј Комјунити шилда, а само два дана касније преминуо је легендарни холивудски глумац Робин Вилијамс.

Чак, британски медији "верују" да је Ремзијево проклетство почело још пре четири године - 26. фебруара 2010. сломио је ногу и наредног дана снажан земљотрес јачине 8,8 степени Рихтерове скале погодио је Чиле и око 300 људи је погинуло, а више од 500.000 остало је без кућа, воде или струје.

Коментари / 0

Оставите коментар